Rólunk

Kedves Látogató! 

Harcziné Adrinak hívnak és férjemmel közösen tenyésztjük ezt a gyönyörű fajtát. Első kutyusunk 2011-ben került hozzánk az egyik legjobb kennelből. Ekkor még nem tudtuk, hogy tenyészetbe fogunk, vagy kedvencként él e majd velünk. Munkánk miatt nem sok szabadidővel rendelkeztünk, így több kutyussal nem lett volna időnk foglalkozni, ezért úgy döntöttünk, egyedül marad. Végül nagyon megszerettük a kiskutyát és elhatároztuk, hogy megpróbálunk „tenyésztővé” válni.

A férjemmel mindketten irányt váltottunk a munkánk során, így több időnk maradt arra, hogy a kutyusokra koncentráljunk. A kiskutya (Lencsi) egy nagyon barátságos, kedves, játékos, fantasztikusan dús szőrű (arany-sable) felnőtt lett.


Miért a havanese?

A párommal nagyon szeretjük az állatokat, de legfőképp a kutyákat. Ezért egy olyan fajtát kerestünk, amelyet dédelgethető, nagyokat lehet vele sétálni és még tanítható is. (Döntően befolyásolt a fajta kiválasztásánál az az édes szőrgombóc, akit a barátnőm foteljében láttam meg).

Célunk a jó minőségű és egészséges kiskutyák tenyésztése, hogy mások is átérezzék azt az örömöt, szeretetet, amit ezek a kis lények tudnak nyújtani.

Ezuton szeretném megköszönni Pappné Katinak és férjének a Királyerdei –Bársony Kennel tulajdonosának a sok segítséget és biztatatást, amivel elindultunk kis utunkon!


Adri és Pisti